logo


Licon viftekonvektor

Licon Heat har produsert konvektorer i mer enn 40 år! De produserer konvektorer som passer til alle typer bolig og bygg, fra eneboliger og leiligheter til næringsbygg. Med mange ulike modeller og et høyt fokus på det estetiske, kan vi levere konvektorer som tilpasses dine preferanser eller integreres inn i nåværende interiør.

Licons konvektorer har en lett konstruksjon der lameller av aluminium overfører varmen fra et kobberrør med varmt vann og over til luft. I forhold til tradisjonelle konvektorer har konvektorene fra Licon opptil 90% mindre vanninnhold. Dette, sammen med den lave vekten, gjør at man får både en raskere oppvarming og nedkjøling av konvektoren. Dette gir en hurtig oppvarming av rommet, noe som kan redusere oppvarmingskostnadene betydelig.


Bilde av konvektoren PKOC, en nedfelt viftekonvektor

PKOC - nedfelt viftekonvektor

På steder der en vanlig konvektor ikke gir tilstrekkelig effekt, er det nødvendig å benytte en kraftigere varmekilde. Licon PKOC nedfelt gulvkonvektor med innbygget vifte er utviklet til dette formålet. På grunn av større lufthastighet over varmeveksleren, har Licon PKOC gulvkonvektor en betydelig høyere avgitt effekt enn PK gulvkonvektor. PKOC gulvkonvektor dekker derfor en rekke bruksområder, også i rom med store varmebehov.

Ettersom viftens hastighet kan justeres i forhold til rommets varmebehov, reguleres varmetilførselen fra PKOC gulvkonvektorer hurtig. Konvektoren er utstyrt med justeringsskruer, slik at man på en enkel måte kan justere konvektorens overkant i flukt med overgulvet.

Modellen PKBOC leveres i korrosjonsbestandig, syrefast stål (AISI 316) og egner seg godt til fuktige omgivelser.


PM - topprist

Ettersom hver detalj teller kan vi tilby et bredt utvalg av konvektorrister til gulvkonvektorene. Du kan selv velge om konvektoren skal tilpasses det generelle interiøret eller om den skal skille seg ut og stå i kontrast til rommet.

Ristene leveres i fargene og materialene: aluminium naturell/sølv, aluminium mørk bronse, aluminium lys bronse, treverk bøk, treverk eik, treverk mahogni og rustfritt stål.

Utformingen av risten er slik at den lett kan fjernes for rengjøring av varmeveksleren eller for service. Risten kan enten bestilles som lineær ribbe eller som fleksibel rull (ikke ristene i treverk).

naturell Naturell lysbronseLys bronse bronse Bronse rustfri Rustfritt stål
bjørk Bøk eik Eik mahogi Mahogni

 


Bilde av konvektoren OLOC, en gulvstående viftekonvektor

OLOC - gulvstående viftekonvektor

Gulvstående viftekonvektorer er et godt valg i rom med store glassoverflater eller hvor vinduene har lav brystningshøyde.

OLOC er til tross for lav energiforbruk en svart effektiv konvektor. Med meget stillegående vifter gir den et lavt lydnivå.Bilde av konvektoren OKIOC, en vegghengt viftekonvektor

OKIOC - vegghengt viftekonvektor

I utseende ligner den vegghengte konvektoren (OKIOC) en klassisk radiator, men ved å bruke naturlig luftsirkulasjon og konveksjonsvarme vil panelene til konvektoren ikke bli varmere enn 40 °C. Dette gjør konvektoren meget aktuell for barnehager, skoler og offentlige institusjoner ettersom man unngår brannskader ved berøring

Konvektormodellen leveres som standard med mønster på fremre panel. Plan overflate kan leveres på forespørsel.

Viftekonvektoren er i likhet med de andre viftekonvektorene fra Licon svært effektiv, til tross for lav energiforbruk. Med sin stillegående vifte har den et lavt lydnivå.

ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN