logo


Viftekonvektor -Carisma fra Sabiana

Carisma er et utvalg skraakonvektor_litenviftekonvektorer som er laget med tanke på dagens strenge krav til ytelse, størrelse, lydnivå, energiforbruk, enkel installasjon og vedlikehold.

Carisma viftekonvektor består av en rekke modeller, utførelser og tilbehør, hvorav alle har blitt uavhengig testet og sertifisert av Eurovent.

Utførelsene omfatter både vegg- og takmonterte enheter, utenpåliggende eller innebygd medvifteregulering_liten
sentrifugalvifte. Carisma blir med dette en av de mest allsidige viftekonvektorene påmarkedet i dag.

CRC-serien med sentrifugalvifter kommer i fem versjoner, 9 størrelser, 18 modeller med enkel varmeveksler og 27 modeller med dobbel varme- veksler, med luftgjennomstrømning som spenner fra 100- til 1500 m3 / h, varmeavgivelse fra 0,8- til 11 kW (55/45/20°C) og en kjølekapasitet på 0,5- til 8 kW.

 

Mindre forbruk

Alle CRC viftekonvektorer med sentrifugalvifter er utstyrt med elektriske motorer som dramatisk reduserer elektrisk forbruk, opp til 40% mindre sammenlignet med tidligere modeller. 6-trinns viftehastighet på motorene, som standard, gir ett større bruksområde for hver viftekonvektor.

Et bredt spekter av kontrollalternativer er tilgjengelig, blant annet patenterte «Free» trådløs styring, som gir større fleksibilitet i installasjon av enheter, med høy presisjon i overvåking og opprettholding av ønsket komfort.

Carisma har et stort utvalg av alternativer og tilbehør som f.eks. elektrisk varmebatteri, luftinntak-/utløpsventiler og kondensatorpumper.

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN