logo


Qvantum RS/S og VS

Qvantum Energi AB er en svensk qvantum-liten1produsent av høykvalitets varmepumper i effektområde 6-500 kW. I tillegg til deres standard sortiment er deres spesialitet skreddersøm av større varmepumper, der vi kan designe varmepumpen etter det aktuelle varmeanleggets krav og behov.

QVANTUM SERIE RS modell 8 - 96 med scrollkompressor, er beregnet for jordvarmesystem, bergvarmesystem, sjøvarmesystem, avtrekksluft etc. Er i standardutførelse utstyrt med helloddede, rustfrie platevarmevekslere både på fordamper og kondensator.

QVANTUM SERIE S modell 8 - 240 med stempelkompressor, er beregnet for jordvarmesystem, bergvarmesystem, sjøvarmesystem, eventuellt varmegjenvinning fra avtrekksluft, eller i andre systemer der kuldebærer består av en blanding av vann og frostsikringsvæske. Er i standardutførelse utstyrt med helloddede, rustfrie platevarmevekslere både som fordamper og som kondensator.

QVANTUM SERIE VSmed elektronisk ekspansjonsventil er en varmepumpe som er beregnet for jordvarmesystem, bergvarmesystem, sjøvarmesystem, eventuellt varmegjenvinning fra avtrekksluft, eller i andre systemer der kuldebærer består av en blanding av vann og frostsikringsvæske.

 

For tekniske data, se produktbladene.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN