logo


Sabiana Pulsar

Sabiana Pulsar

Sabiana «Pulsar» strålevarmepaneler er produsert i 2 undermodeller, «P» og «W». Modell «P» er integrert i taket, mens modell «W» er en fritthengende installasjon. Begge modellene består av 1 mm galvanisert stålplate med brannklasse A1. I tillegg leveres de med et isolerende 30 mm tykt av mineralull som blir montert på toppen av panelet og beskyttet av en aluminiumsplate.

«Pulsar» har rask respons og kan benyttes til på oppvarming og kjøling. Strålevarmepanelet påvirker ikke sirkulasjonen av luften i rommet og vil derfor ikke forårsake bevegelse av støvet i rommet. Da panelene henger i taket vil de ikke være tilgjengelige for personene i rommet. Dette gjør at det er ingen risiko for at noen brenner seg. Panelene passer av denne grunn utmerket på f.eks. skoler. Strålevarmetaket krever ingen spesiell vedlikehold og har derfor heller ingen vedlikeholdskostnader.

Panelene kan monteres i alle typer himlinger, og dimensjonene gjør at de er enkle å håndtere. Dens synlige side er helt glatt og passer derfor til de fleste arkitektoniske stiler. Som standard leveres strålevarmepanelene i fargen RAL 9016, men andre RAL-farger kan er tilgjengelig ved ønske.


ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN