logo


Sabiana Duck Strip

duck_stripSabiana «Duck Strip» strålevarmepaneler er produsert i 8 ulike modeller, med 2 standard farger, andre farger kan leveres på forespørsel. Hver modell består av elementer på 4 og 6 meter lengder (3 og 5 meter på forespørsel). Mellomelement kan lett skjøtes inn med press fittings eller sveisestusser for lengre seksjoner. Strålevarmepanelene har langsgående profiler, og kan monteres i høyder ned til 3,0m avhengig av kjelevannstemperatur. Panelene leveres som standard i fargene RAL 9002 (lys grå) eller RAL 9010 (hvit). Andre farger på forespørsel.

De første og siste elementene er utstyrt med påsveisede fordelere som er testet i fabrikken ved hjelp av avanserte automatiserte kontrollprosesser.

Opphengs og avstivings braketter er sveiset inn for hver meter av panelene, noe som sikrer god installasjons fleksibilitet.

Panelene blir produserte i hele modul lengder med ulike løsninger for den interne sirkulasjonskretsen. Dette for å optimalisere trykkfall, utjevne varmeavgivelsen og å oiptimalisere distribusjonsnett og tilførsler til panelene.

Sabiana-2

Sabiana-1

Varmekapasitetsverdiene er sertifisert av det ledende europeiske laboratoriet ved Universitetet i Stuttgart, etter den europeiske EN 14037 standarden.

Ved overflatebehandling blir det brukt en epoxy polyester pulverlakk som herder i en ovn på 180 °C. Dette sikrer høy kvalitet over tid, i samsvar med den internasjonale standarden ISO 2409. Sertifisering er utført ved Milano Polytechnic University.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN