logo


Unimix

Unimix

Unimix er et shuntsystem som justerer temperaturen på væske i primærkretsen til ønsket temperatur i sekundærkretsen. Unimix kobles enkelt til våre rørfordelere. Den kan ansluttes primærkretsen fra siden eller under ved bruk av tilhørende vinklede kuleventiler. Dette gjør den tilpassningsdyktig og enkel å plassere. Unimix er spesielt egnet for varmesystem med forskjellige temperaturer på kretsene, f.eks. høy temperatur til radiatorer og lav temperatur til gulvvarme. For å implemetere høy-temperaturdelen av systemet, kobles høy-temperatur distribusjonenheten (med fylle/tappeventiler, tur- og returfordelere, enkle radiatortilkoblinger og differansetrykksventil) til Unimix-anslutningen. Unimix leveres med to forskjellige høy-temperatur distribusjonsenheter:

1. Høy-temperaturenhet med mikrometiske differansetrykksventiler, elektroniske termostathoder og M24x1,5 eller eurokonus anslutninger.

2. Høy-temperaturenhet med enkel fordeler M24x1,5 eller eurokonus anslutninger. Høy temperaturenhetene kan leveres med vinklede eller rette kuleventiler for anslutning til primoerkretsen.

 

Detaljbilde av Unimix

Bypass som opprettholder sirkulasjon i primoerkretsen og som gjør at flere Unimixenheter er hydraulisk individuelle.

 
 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN