logo


Shuntopac U 20-50 VÅ

Shuntopac 20 - 50 VÅ er en shuntgruppe for varmegjenvinningssystem og leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 20 til og med DN 50. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-50 VÅ leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 19 mm AF/Armaflex.

Utstyret for opphenging muliggjør ulike montasjeløsninger og består av konsoller av forsinket stålplate.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2 og DIN 239 med korrosjonsbeskyttende grå primer. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling.

Shuntopac 20-50 VÅ er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

 

Shuntopac U 20-50 VÅ

 

1. Shuntventiler - Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Termometre - 4 stk. i måleområde - 40 til+40 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.

3. Avstegningsventiler - 3 stk. kuleventiler DN 20-DN 50 med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling.

4. Innreguleringsventiler - 1 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventil, flowmeter eller differansetrykkregulator.

5. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

6. Innreguleringsventil - 1 stk. VIR 3505 for innjustering av vannmengde i bypass.

7. Avtappingsventil - R½” anslutning for slange.

8. Måleuttak - Type VIR er montert på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

9. Vakuum- og sikkerhetsventil.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN