logo


Shuntopac U 20-50 K (Kjøling)

Shuntopac 20-50 K er en shuntgruppe for konvensjonelle kjølesystem og fjernkjøleanlegg og leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 20 til og med DN 50. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-50 K leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 13 mm AF/Armaflex. Annen tykkelse kan leveres på forespørsel. Utstyr for opphenging muliggjør ulike montasjeløsninger og består av konsoller av varmforsinket flattstål. Prefabrikert rørbend for økt montasjefleksibilitet leveressom tilleggsutstyr.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2 og DIN 2391, og er utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling.

Shuntopac 20-50 K er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

Shuntopac U20-50 K

1. Reguleringsventil - Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Innreguleringsventiler - 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

3. Avstegningsventiler - 2 stk. kuleventiler med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling.

4. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

5. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

6. Avtappingsventil -  R½”anslutning for slange.

7. Tilbakeslagsventil - 1 stk. innebygget, produsert av messing/rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Monteres med gjengeflens.

8. Termometre - 4 stk. i måleområde -40 til +40 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN