logo


Shuntopac 65-100 V (Varme)

Shuntopac 65-100 V er en shuntgruppe for fjernvarmeanlegg og konvensjonelle radiator-, ventilasjon- og gulvvarmesystem.

Shuntgruppen leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 65 til og med DN 100. Den kan utrustes med flere komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ Shuntopac 65-100 V leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil, lakkert stålplate og med isolasjon av mineralull.

Shuntgruppen er utstyrt med stativ med to ben med sokkelplater for oppstilling og fastsetting i gulv. Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS 1330-05. Det er i de ulike utførelser utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling. Shuntopac 65-100 V er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac65-100vtall

1. Reguleringsventil - Seteventil med flens eller gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Innreguleringsventiler - 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med flensanslutning. Som standard leveres fabrikat VIR type 9555. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

3. Avstegningsventiler - 2 stk. spjellventiler. Dimensjonert til å fungere som endeventiler dersom shuntgruppen demonteres fra systemet. Montert mot shuntgruppen med flensanslutning.

4. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

5. Termometre - 4 stk. i måleområde 0-120 °C. Monterte i følerlomme.

6. Tilbakeslagsventil - 1 stk. produsert av messing/rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Montert med flens.

7. Avtappingsventil -  ½” anslutning for slange.

8. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

 

 

ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN