logo


Shuntopac 20-50 VÅ (Varmegjenvinning)

Shuntopac 20 - 50 VÅ er en shuntgruppe for varmegjenvinningssystem og leveres som standard med anslutning i dimensjonerfra DN 20 til og med DN 50. Shuntgruppenkan utrustes med komponenterav valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-50 VÅ leveres med brannhemmendeog korrosjonsbeskyttendekapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 19 mm AF/Armaflex.

Utstyret for opphenging muliggjør ulike montasjeløsninger og består av konsoller av varmforsinket flattstål. Prefabrikerte røralbuer og bend for økt montasjefleksibilitet finnes som tilleggsutstyr.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2 og DIN 2391 med korrosjonsbeskyttende grå primer. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling. Shuntopac 20-50 VÅ er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac20-50vaatall

 

1. Regueringsventil - Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.
2. Termometre - 4 stk. i måleområde - 40 til+40 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.
3. Avstegningsventiler - 3 stk. kuleventiler med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling.
4. Innreguleringsventil - 1 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon for innjustering av total vannmengde. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamisk innreguleringsventil, vanmengderegulator eller differansetrykkregulator.
5. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.
6. Innreguleringsventil - 1 stk. VIR 3505 for innjustering av vannmengden i bypass.
7. Avtappingsventil - R½”anslutning for slange.
8. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN