logo


Shuntopac 20-50 V (Varme)

Shuntopac 25-50V leveres som standard med anslutningsdimensjoner fra DN 20 til og med DN 50. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-50 V leveres med brann- hemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil, lakkert stålplate og med isolasjon av mineralull. Utstyret for opphenging muliggjør ulike montasjeløsninger og består av konsoller av forsinket stålplate. Rørbend for økt montasjefleksibilitet finnes som tilleggsutstyr.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør SS 1330-05 og DIN 2391 og er utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling.

Shuntopac 20-50 V er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet. 

ttme_shuntopac2050vtall-til-web

1. Reguleringsventil: Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Ventilen er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Innreguleringsventiler: 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

3. Avstegningsventiler: 2 stk. kuleventiler med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling.

4. Måleuttak: Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

5. Pumpe: Valgfritt fabrikat og type med ”våt” eller ”tørr” motor.

6. Avtappingsventil:  R½” anslutning for slange.

7. Tilbakeslagsventil: 1 stk. innebygget, produsert av messing/ rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Montert med gjengeflens.

8. Termometre: 4 stk. i måleområdet 0 -120 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN