logo


Shuntopac 20-40 Kompakt (Varme)

Shuntopac 20-40 Kompakt er en shuntgruppe i kompakt utførelse for radiator-, ventilasjon- og gulvvarmesystem der pumpe med unionskuplinger er integrert.

Shuntopac 20-40 Kompakt leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 20 til og med DN 40. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-40 Kompakt leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil, lakkert stålplate og med isolasjon av mineralull.Utstyr for opphenging muliggjør ulike montasjeløsninger og består av konsoller av galvanisert stålplate. Prefabrikert rørbend for økt montasjefleksibilitet finnes som tilleggsutstyr.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2 og DIN 2391 og er utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår.

Shuntopac 20-40 Kompakt er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac2040tall-til-web

1. Reguleringsventil: Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Ventilen er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Termometere: 4 stk. gradert i måleområde 0-120 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.

3. Innreguleringsventiler: 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot rørarrangementet med konisk unionskobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

4. Avstegningsventiler: 2 stk. kuleventiler med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot rørarrangementet med konisk unionskobling.

5. Måleuttak: Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

6. Tilbakeslagsventil: 1 stk. innebygget produsert av messing/rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Montert med gjengeflens.

7. Avtappingsventil:  R ½” anslutning for slange.

8. Pumpe: Valgfritt fabrikat og type med unionskobling, max. byggelengde 180 mm, med «våt» eller «tørr» motor.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN