logo


Shuntoapc 20-40 EV (Reguleringsenhet for ettervarmebatterier)

Shuntopac 20-40 EV er en styrings- og reguleringsenhet for ettervarmebatterier i mindre anlegg. Shuntopac 20-40 EV gir hurtig montering av både regulerings- og innreguleringsventil i en kompakt enhet med termometre. Enheten kan utrustes med flere komponenter av valgfritt fabrikat.

Shuntopac 20-40 EV leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate, isolert med mineralull.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS 1330-05 og DIN 2391.

Shuntopac 20-40 EV er CE-merket i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac20-40evtall

1. Reguleringsventil - Seteventil med gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Ventilen er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

3. Avtappingsventil - R ½” anslutning for slange.

4. Termometre - 2 stk. i måleområdee 0-120 °C. Montert med varmeoverførende silikonpasta.

5. Avstegningsventiler - 1 stk. kuleventiler med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling.

6. Innreguleringsventiler - 1 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon for innjustering av total vannmengde. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9505. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN