logo


Shuntopac 20-200 KV (Kjøling og varme)

Shuntopac 20-200 KV er en kombinert shuntgruppe for både kjøling og varme i ett og samme ventilasjonssystem. Kjølebatteriet benyttes til å tilføre både kjøling så vel som varme til ventilasjonsluften. Det traditionelle varmebatteriet går ut ettersom varme tilføres via en plateveksler i shuntgruppens sekundærkrets. Med en Shuntopac Kombi elimineres et eller flere batterier i et ventilasjonsanlegg og det er kun behov for én shuntgruppe.


Shuntopac 20-200 KV leveres i dimensjonene DN 20 til og med DN 200 med hver krets tilpasset for aktuell vannmengde. Både KB- og VP-siden kan leveres med valgfri shuntkobling. Veksleren leveres montert servicevennlig på shuntgruppens framside.

ttme_shuntopacutentall

 

Reguleringsventiler - 2 stk. seteventiler av valgfritt fabrikat og type.

Innreguleringsventiler - 3 stk. av valgfritt fabrikat. Som standard leveres fabrikat VIR 9555, montert mot shuntgruppen med konisk kobling alternativt med flens. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengdesregulatorer eller med differenstrykkregulator.

Platevarmeveksler - Loddet, valgfritt fabrikat og type. Som standard leveres fabrikat Swep.

Avstegningsventiler - 3 stk. kuleventiler DN 20 - DN 50 med fullt gjennomløp og høy spindelhals, alternativt 3 stk. spjellventiler DN 65 - DN 200, dimensjonert til å fungere som endeventiler dersom shuntgruppen demonteres fra systemet. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling alternativt med flensanslutning.

Pumper - Valgfritt fabrikat og type med ”våt” eller ”tørr” motor.

Termometre - 6 stk. i måleområde -40 til +40 °C, alternativt 0 til +120 °C.

Vakuum- og sikkerhetsventil

Isolasjon - AF/Armaflex.

Tilbakeslagsventil - 1 stk. med fjærbelastet klaff.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN