logo


Shuntopac 20-200 FK (kjøling)

Shuntopac 20-200 FK er en shuntgruppefor fjernkjøleanlegg og leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 20 til og med DN 200. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 20-200 FK leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 13 mm AF/Armaflex. Annen tykkelse kan leveres på forespørsel. Shuntgruppen er utstyrt med stativ med to ben med sokkelplater for oppstilling og fastsetting i gulv.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS 1330 - 05 med korrosjonsbeskyttende grå primer. Shuntgruppen er utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling.

Shuntopac 125-200 FK er CE-merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B. ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac20-200fktall

1. Regueringsventiler - 2 stk. seteventil valgfritt fabrikat og type.

2. Innreguleringsventiler - 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med flens. Som standard leveres fabrikat VIR type 9555. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

3. Avstegningsventiler - 3 stk. kuleventiler DN 20-DN 50 med fullt gjennomløp og høy spindelhals. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling alternativt 3 stk spjellventiler DN 20-DN 50, dimensjonert til å fungere som endeventiler dersom shuntgruppen demonteres fra systemet. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling alternativt med flensanslutning.

4. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

5. Termometre - 4 stk. i måleområde - 40 til+40 °C. Montert i følerlomme.

6. Tilbakeslagsventil - 1 stk. innebygget, produsert av messing/rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Montert med flens.

7. Avtappingsventil - R½”anslutning for slange.

8. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtligeinnregulerings- og avstegningsventiler.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN