logo


Shuntopac 125-200 VÅ (Varmegjenvinning)

Shuntopac 125-200 VÅ er en shuntgruppe for varmegjenvinningssystem og leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 125 til og med DN 200. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 125-200 VÅ leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 19 mm AF/ Armaflex. Shuntgruppen er utstyrt med stativ med fire ben med sokkelplater for oppstilling og fastsetting i gulv.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2. Rørene er korrosjonsbeskyttet med grå primer. Rørpakke i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kanleveres på bestilling.

Shuntopac 125-200 VÅ er CE- merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac125-200vaatall

1. Reguleringsventil - Seteventil med flens eller gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Avstegningsventiler - 3 stk. spjellventiler. Dimensjonert til å fungere som endeventiler dersom shuntgruppen demonteres fra systemet. Montert mot shuntgruppen med flensanslutning.

3. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

4. Innreguleringsventil - 1 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon for innjustering av total vannmengde.Montert mot shuntgruppen med konisk kobling, alternativt med flens. Som standard leveres fabrikat VIR type 9555. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

5. Termometre - 3 stk. i måleområde - 40 til + 40 °C.Montert i følerlomme.

6. Innreguleringsventil - 1 stk. VIR 3505 for innjustering av vannmengden i bypass.

7. Avtappingsventil - R½” anslutning for slange.

8. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN