logo


Shuntopac 125-200 K (Kjøling)

Shuntopac 125-200 K er en shuntgruppe for konvensjonelle kjølesystem og fjernkjøleanlegg og leveres som standard med anslutning i dimensjoner fra DN 125 til og med DN 200. Shuntgruppen kan utrustes med komponenter av valgfritt fabrikat og i flere ulike koblingsalternativ.

Shuntopac 125-200 K leveres med brannhemmende og korrosjonsbeskyttende kapsling av natureloksert aluminiumprofil og lakkert stålplate. Isolasjonen utføres som standard med 13 mm AF/Armaflex. Annen tykkelse kan leveres på forespørsel. Shuntgruppen er utstyrt med stativ med to ben med sokkelplater for oppstilling og fastsetting i gulv.

Shuntgruppen er utført av helsveisede stålrør etter SS-EN 10216-2 med korrosjonsbeskyttende grå primer. Shuntgruppen er utformet slik at uønsket varmeoverføring ved dobbel sirkulasjon ikke oppstår. Rørgruppe i annen kvalitet eller med annen overflatebehandling kan leveres på bestilling. Shuntopac 125 - 200 K er CE - merket og i overensstemmelse med produsentanvisning 2B ihht. maskindirektivet.

ttme_shuntopac125-200ktall

1. Reguleringsventil - Seteventil med flens eller gjenget anslutning av valgfritt fabrikat og type. Gjengede ventiler er montert med gjengeflens for å forenkle service og utskifting.

2. Innreguleringsventiler - 2 stk. av valgfritt fabrikat og dimensjon. Montert mot shuntgruppen med konisk kobling. Som standard leveres fabrikat VIR type 9555. Kan også leveres med dynamiske innreguleringsventiler, vannmengderegulatorer eller differansetrykkregulator.

3. Avstegningsventiler - 2 stk. spjellventiler. Dimensjonert til å fungere som endeventiler dersom shuntgruppen demonteres fra systemet. Montert mot shuntgruppen med flensanslutning.

4. Pumpe - Valgfritt fabrikat og type med «våt» eller «tørr» motor.

5. Termometre - 4 stk. i måleområde - 40 til +40 °C. Montert i følerlomme.

6. Tilbakeslagsventil - 1 stk. innebygget, produsert av messing/rustfritt stål med fjærbelastet kjegle. Montert med flens.

7. Avtappingsventil - R½”anslutning for slange.

8. Måleuttak - Type VIR er monterte på samtlige innregulerings- og avstegningsventiler.

 

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN