logo


A0 Rørfordeler easy-lock

Bilde av en AO fordeler med easy-lock fordelerrør.

A0 rørfordeler med easy-lock er designet for enkel, hurtig montering. Fordelerrøret er tilgjengelig i 2, 3 eller 4 kurser, med rødt eller blått ratt for avstengning av enkeltkurser.

Ferdig montert A0 rørfordeler easy-lock leveres med doble festeskinner forniklede endelokk, unionskuplinger og kuleventiler med 3/4 R innvendig gjenge mot det øvrige varmesystemet (blå på retur/rød på tur).

A0 rørfordeler easy-lock leveres med EK anlutning. Det kan benyttes koblingssett for Alpex, Pex, Fe/Cu eller Alpex Duo overgangsmuffe med løpemutter for EK.

A0 DN20 rørfordeler med easy-lock er spesielt godt egnet for radiatoranlegg fordi den har enkel og sentralt plassert avstengningsmulighet på hver av kursene.

 
Anslutninger til en easy-lock fordelerrør

 

Festeskinner

Bilde av en AO fordeler med easy-lock fordelerrør.

A0 rørfordeler med easy-lock leveres ferdig montert med doble festeskinner. Selve skinnen er 325 mm høy og bygger 118 mm fra vegg (kan reduseres med 0,5 mm ved å fjerne gummifester). Seteravstand på festene er 200 mm.

 

Fordelerrør easy-lock med eller uten avstengning

Fordelerrør med easy-lock er designet for enkel, hurtig montering, og er tilgjengelig i 2, 3 eller 4 kurser. Fordelerrøret kan leveres med rødt eller blått ratt for avstengning av enkeltkurser.

Easy-lock gjør at man hurtig kan skru sammen et fordelerrør med ønsket antall kurser eller utvide en eksisterende easy-lock fordelerrør med flere kurser.

Fordelerrørene er gjenget for å gi en tett kobling seg imellom når de er skrudd fast med anslutningene på linje (og avstengningsventiler). Koblingen er utrustet med o-ring, slik at man slipper å bruke gjengetetting

Fordelerrør easy-lock leveres med 3/4R inv./utv. gjenger.

Easy-lock fordelerrør leveres med EK-anlutning. Det kan benyttes koblingssett for Alpex, Pex, Fe/Cu eller Alpex Duo overgangsmuffe med løpemutter.


Anslutninger til en easy-lock fordelerrør

Easy-lock fordelerrør avstengning

Anslutninger til en easy-lock fordelerrør

Easy-lock fordelerrør


 
 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN