logo


Baderomsradiator

Vi tilbringer mye av vår tid på badet, i løpet av et helt liv tilbringer vi fra ett til fire år i dette rommet. Derfor syns vi det er like viktig å tenke nøye igjennom valget av møbler her, som vi gjør i stue, kjøkken og andre rom vi ser på som viktige når det gjelder design. Badet er det rommet i huset som gjester ofte kommenterer etter ett besøk. Våre baderomsradiatorer kan være med å heve designet på ditt bad, velg en baderomsradiator som passer naturlig inn eller noe som skiller seg radikalt ut.

basic_50 ideos icaro cpto

Vi har variasjonene, du har mulighetene! Vi leverer utallige typer radiatorer, mange flere enn vi har mulighet til å legge ut på våre websider, ta kontakt for å få tilsendt kataloger. Vi kan også levere radiatorene i forskjellige farger for at de skal kunne tilpasses ditt prosjekt. Finn din farge under ”fargekart” for den aktuelle radiatoren. Radiatorene er vertikale og veggmontert for å spare plass. Baderomsradiatorene har hånkletørker, enten den er en del av utformingen av radiatoren, som på bildene, eller som en separat håndklestang.

 

Kvalitet er viktig –spesielt på badet!

Vi fører Kermi og Arbonia baderomsradiatorer. Dette er firmaer som har lang erfaring med å levere høy kvalitet. Enhver fagmann kan konstantere at kvalitet er viktig på badet. Våre baderomsradiatorer kommer med utfyllende dokumentasjon ovarsatt til Norsk, slik at montøren kan oppfylle kravet i våtromsnormen om produktdokumentasjon.

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN